Een krachtige contentstrategie in 5 stappen [met gratis template]

Marketing

Heb jij je contentkalender voor 2022 al gevuld? Nee? Gelukkig. Wacht daar nog maar even mee, want zonder een goede contentstrategie is de kans groot dat elk uur dat je aan het creëren van content besteedt, verspilde tijd is.

Lezen
overtuigen met power words

Overtuig je doelgroep met Power Words

Veel neuromarketeers zeggen het. Al onze beslissingen nemen we voor 90% onbewust. Een handig weetje om jouw klanten makkelijk te overtuigen van een aankoop of gebruik te maken van jouw dienst, maar zo simpel ligt het toch niet helemaal. Op welke manier kun je een potentiële klant beïnvloeden om met jouw bedrijf in zee te gaan? Wij geven je 3 tips!

Lezen
Content

301 redirect instellen: alles wat je moet weten

Marketing

Je wil een pagina op je website verwijderen omdat deze niet meer relevant is. Geen probleem: met 1 druk op de deleteknop is de pagina verdwenen. Maar wanneer je dat op die manier doet, ontstaat er een dode link en is de kans groot dat je bezoeker de weg kwijtraakt op je website. Hoe moet het dan wél?

Voorkom dat bezoekers op een niet-werkende pagina terechtkomen door ze door te verwijzen naar een andere pagina. Dat doe je met een 301 redirect. In deze blog vertellen we je wat een 301 redirect is en hoe je een 301 redirect instelt op jouw WordPress website.

Lezen
website performance door development

Hoe zorg je voor een technisch geoptimaliseerde website?

Development

Een website die erg langzaam laadt is enorm frusterend voor een bezoeker! Dit zul je zelf ook herkennen toch? Als ook nog eens de laptop als een opstijgend vliegtuig begint te stomen, wordt de website vaak definitief verlaten. Geen fijne gebruikerservaring en jij verliest potentiële klanten. Developers zorgen voor technisch geoptimaliseerde websites. Dit is hoe we dat doen bij Foursites. 

Lezen

The end.