Foursites wordt onderdeel van de Acato Group

Sinds 14 februari 2022 is Foursites onderdeel geworden van de Acato Group. Een overname die past bij de visie van Foursites-oprichters Mike en Anniek. 

Dit nieuwe avontuur staat geheel in het teken van groei voor beide bedrijven en dat betekent ook goed nieuws voor onze klanten. Waarom deze groei belangrijk is vertellen Anniek & Mike (oprichters Fousites) en Valentijn (managing director Acato) in onderstaand interview.

Lezen
Trends Web- en app development

Trends web- en app development in 2022

Development

Het is 2022 en the future is here. Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om je bedrijf online te presenteren, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Wat is de toekomst? Wat kan echt niet meer? En het allerbelangrijkste: wat is de juiste keuze voor mijn bedrijf?

Hier vind je een snel overzicht van de populairste  webtechnieken in 2022.

Lezen
Data verzamelen

Aan de slag met data-driven marketing

Marketing

Voor bedrijven met een website is het vergaren, analyseren en gebruiken van data belangrijker dan ooit. Een website is namelijk nooit af en deze moet ook daadwerkelijk bijdragen aan het succes van de business. Data-driven marketing is de toekomst voor elke onderneming, bedrijf of organisatie die serieus aan de slag gaat met een website. Hoe vergaar je het beste data? Hoe maken we deze inzichtelijk? Wij vertellen je hoe en laten zien op welke manier we dat in de praktijk doen.

Lezen

Een krachtige contentstrategie in 5 stappen [met gratis template]

Marketing

Heb jij je contentkalender voor 2022 al gevuld? Nee? Gelukkig. Wacht daar nog maar even mee, want zonder een goede contentstrategie is de kans groot dat elk uur dat je aan het creëren van content besteedt, verspilde tijd is.

Lezen

The end.