Toen Kampioensbakker Paul Berntsen lucht kreeg van de online streamstore van een Alkmaarse kaasboer zei hij: dat wil ik ook. Paul, zoals hij zelf het liefst genoemd wordt, is de meest vooruitstrevende bakker die wij kennen. Hij had al een YouTube kanaal met een eigen broodjournaal en vanaf nu dus een gloednieuwe webshop.  

Een innovatieve webshop voor een innovatieve bakker.

Verkoper-in-broodshop
Etalage_Broodshop

Een razendsnelle shop met same-day-delivery.

Brood is ambacht, zeker. Maar het is óók business. In zijn drang om uniek te zijn, wilde Paul Berntsen een webshop met same-day-delivery. Dus wij bouwden een razendsnelle WooCommerce shop automatisch gekoppeld met SendCloud, waardoor pakketjes eenvoudig kunnen worden verstuurd. Woon je in de regio? Dan geldt: voor 10.00 uur besteld, dezelfde middag nog in huis!

Webdesign Brood-shop.nl

WooCommerce-extentions voor Marti Orbak software

Marti Orbak is een veelgebruikt softwareprogramma voor bakkers. En dus bouwden wij twee speciale WooCommerce-extentions, waardoor de bestellingen op de webshop altijd real-time communiceren met Orbak. Zo weet Paul precies hoeveel brood hij moet bakken en wanneer hij een bestelling moet bezorgen.

Broodshop-products

Iedereen mag Paul vinden.

Paul wil mensen bewegen. Inspireren. Zo heeft hij zijn eigen vlog en rijdt hij desnoods hoogstpersoonlijk naar Den Helder. Daarom zijn wij behalve zijn webshop ontwikkelaar, ook zijn vaste gastblogger, bewaken we de social media-strategie en zorgen we er met een krachtige mix van SEO, SEA en social advertising voor dat zijn Brood-shop overal in Nederland gevonden wordt.