Wat is het héérlijk om te werken met een echte innovator als SUNWAY®! De producent van exclusieve raambekleding zoekt graag de grenzen van het onmogelijke op en is altijd wel te porren voor gewaagde hersenspinsels van onze kant.

SUNWAY® is onze partner in innovatie.

Sfeer SunwaySfeer Sunway 1

Een exclusieve website voor een exclusieve partner.

SUNWAY® wil zich dolgraag positioneren als exclusief. En zo ontwikkelden wij een website die op werkelijk iedere pagina exclusiviteit ademt. Van een inspirerende DigiStudio en een aparte dealeromgeving tot prachtige productfoto’s en een collectie die als een Duette® Shade door de website zweeft.

Sunway Homepage

Aanraken is meemaken.

Wat is er mooier voor een verkoper om meteen te laten zien hoe een rolgordijn hangt in de woonkamer? De SUNWAY® touchtafel beschikt over een ingebouwde product configurator met producten die real-time vanuit de website worden ingeladen.

Live producten samenstellen.

Wil je jouw favoriete raamdecoratie echt in handen hebben? Met de ingebouwde dealer locator koppelen we gebruikers direct aan de dichtstbijzijnde SUNWAY®-dealer. De leads die hieruit rollen verschijnen bovendien meteen in het speciaal ontwikkeld dealerdashboard.

Dealer search