Waar content marketing jaren geleden nog een hippe term was, is tegenwoordig bijna iedere vorm van marketing gekoppeld aan mooie content. Niet onlogisch, online zakendoen draait vooral om gezien worden. En je bent alleen de moeite waard als je durft op te vallen met unieke content die jouw bezoekers kunnen waarderen.

Unieke content die jouw bezoekers waarderen.

 • pen

  Copywriting

  De buitenkant van jouw nieuwe website is mooi, maar het draait om de inhoud. Toch? Hoe mooi en functioneel je website ook is, als de content ondermaats en irrelevant is zijn je bezoekers binnen vijf seconden weg. Vijf seconden! Dat willen we natuurlijk voorkomen.

  Wij geloven dat goede copy de basis is van iedere content marketingstrategie. En copy is iets anders dan gewoon tekst. Copy is tekst in de taal die jouw potentiele klanten spreken. Die aansluit bij hun belevingswereld en interesses. En daarom krachtig genoeg is om jouw doelgroep te beïnvloeden en te overtuigen om voor jouw product of dienst te kiezen. We hebben twee ervaren copywriters die de content op jouw (nieuwe) website graag naar een hoger plan tillen.

 • Icons/Create

  Content voor ieder type gebruiker

  De content op jouw website moet bezoekers bij zich houden, interesseren en vervolgens overtuigen om tot actie over te gaan. Een download, een trial aanvragen, bestellen! En dat kan alleen met unieke en kwalitatief sterke content. Foto’s die meer zeggen dan duizend woorden, tekst waarbij ieder woord raak is en video’s die je nog jaren bijblijven.

  Wij maken van alles. Van blogs, trendrapporten en whitepapers tot animerende infographics, gave video’s en advertenties (online en offline). Verschillende typen content voor verschillende typen gebruikers. Levendige blogs om te boeien, casestudy’s voor proof of expertise, animaties om te overtuigen.

Waarom goede copy onmisbaar is voor jouw nieuwe website? Copywriter Lennard schreef er een blog over.

Blog lezen

Koffie?

Denk je dat jouw content wel een impuls kan gebruiken? Bel ons of kom langs op kantoor, onze nieuwe bonenmachine maalt de hele dag verse koffie.

Get in touch

The end.