UX staat voor user experience. UX draait om veel meer dan alleen een fraai design. Natuurlijk, de bezoekers van jouw nieuwe website moeten zich aangesproken voelen door een aangename look & feel. Maar ze moeten zich ook prettig en intuïtief door jouw pagina’s kunnen bewegen.

Onze UX-designers ontwerpen meer dan alleen een website. Zij ontwerpen een ervaring.

 • meter

  UX-traject

  Als de opdracht daarom vraagt, starten wij met een uitgebreid UX-traject. Hierbij staat de gebruiker – jouw doelgroep – altijd centraal. Jij wil dat je bezoekers een bepaalde handeling verrichten op je website. Je dienstenpagina bekijken, contact opnemen, een offerteaanvraag versturen. Maar dat doen ze alleen als ze zich welkom en prettig voelen op je website. De user experience moet goed zijn. Goed? Die moet top zijn. En daar moet alles voor wijken.

 • pen

  Wireframing

  Een onmisbaar onderdeel van het UX-traject zijn de wireframes. Wireframes zijn de blauwdrukken van een website. Ruwe schetsen. Deze worden gemaakt op basis van alle vergaarde informatie uit brainstormsessies, gebruikersinterviews en bezoekersprofielen. Vervolgens is het testen, testen en nog eens testen. Van je navigatiestructuur tot contactblokjes. Net zo lang tot de gebruiker doet wat jij wil dat hij doet.

 • mouse

  Prototypes

  Om de user experience echt goed te kunnen testen zijn wireframes nog wat abstract. Daarom ontwikkelen we vrij snel na de ruwe schetsen een prototype van je nieuwe website. Prototypes brengen de wireframes tot leven en laten ook zien hoe de functionaliteiten en interacties binnen de website eruitzien. Prototypes zijn cruciaal om al in het voortraject alle plooien glad te strijken. Dat bespaart jou veel onnodige kosten en ons ingewikkelde technische aanpassingen achteraf. Win-win.

 • Icons/Create

  Een design voor de toekomst

  Jij wil een website die nog jaren uniek is en een meerwaarde voor jouw bedrijf. Je hebt al lang genoeg achter de menigte aan gehobbeld toch? Dat begrijpen we heel goed. We maken graag designs die aansluiten bij de laatste trends in designerland én bij de belevingswereld van je doelgroep, maar ook tijdloos genoeg zijn om jaren plezier van te hebben.

We doen nog meer!

Naast webdesign en UX-trajecten helpen we je ook graag bij:

 • pen

  Conceptontwikkeling

  Een online concept vertaalt jouw visie naar een sterke online presence die waarde toevoegt aan jouw merk.

 • Icons/Create

  DTP-werkzaamheden

  Logo’s, flyers, brochures, posters, advertenties. Wij draaien onze hand niet om voor krachtig drukwerkmateriaal.

Meer weten over hoe een UX-traject er precies uitziet? We schreven er een leuke blog over.

Blog lezen

Koffie?

Wil je graag eens sparren over een nieuwe webdesign en/of UX-traject? Bel ons of kom langs op kantoor, onze nieuwe bonenmachine maalt de hele dag verse koffie.

Get in touch

The end.