Waar in de designfase een grondige basis voor wordt gelegd, moet tijdens de ontwikkeling tot in perfectie worden uitgevoerd: een functionele website met een optimale gebruikerservaring.

Wij bouwen een optimaal werkende website die jou als beheerder zo min mogelijk zorgen oplevert.

 • pen

  WordPress

  Wij werken graag met intelligente open-source platforms als WordPress. Open-source betekent dat je altijd toegang hebt tot een grote community met slimme koppen. Zo help je elkaar verder. De vele plug-ins geven je de mogelijkheid extra functionaliteiten en koppelingen in te bouwen. Alles voor een optimaal werkende website die jou als beheerder zo min mogelijk zorgen oplevert.

 • clock

  WooCommerce

  Wil je liever een succesvolle nieuwe webshop? WooCommerce is gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker als de beheerder, doordat de basis nog steeds WordPress is. Wij ontwikkelen maatwerk WooCommerce plugins die veel extra functionaliteiten kunnen toevoegen aan jouw webshop. Door de koppeling met Yoast kun je vervolgens eenvoudig de juiste SEO-instellingen bepalen om beter gevonden te worden in Google. Ook niet onbelangrijk voor jouw nieuwe webwinkel.

 • meter

  Laravel

  Met een framework als Laravel zijn wij in staat complete inlogportals, intranetten en andere CRM-applicaties te bouwen. Door te kiezen voor Laravel in plaats van bijvoorbeeld WordPress, vermijden we veel onnodige overhead en kunnen we ons volledig focussen op performance en het op maat maken van de applicatie.

 • mouse

  (Web)applicaties

  Dat de toekomst mobiel zou zijn, zagen we al aankomen. Daarom hebben wij de expertise in huis om Progressive Web Apps (PWA) te ontwikkelen. PWA’s zijn websites die zich gedragen als een mobiele app, maar niet de performance- en gebruikersissues hebben van een app. Best of both worlds. Bovendien is een PWA altijd platformonafhankelijk en niet gebonden aan een app-store, waardoor hij voor iedereen toegankelijk is.

Waarom een beheersbare website?

Een website moet optimaal functioneren en jou als beheerder zo min mogelijk zorgen opleveren..

 • Icons/Create

  Betrokken van begin tot eind

  Een project vloeiend laten verlopen van kick-off tot oplevering (en ver daarna) vraagt nogal wat van je teamspirit en organisatie. Ook als ontwikkelaar (front-end en back-end) eist het een bepaalde betrokkenheid. Je kunt wachten tot je een ontwerp aangeleverd krijgt en aan de slag kunt, maar veel efficiënter is het om al in de conceptfase aan te schuiven om met de designer en projectmanager te sparren over de technische mogelijkheden.

  Zo zijn we een beter team, kunnen onze techneuten en designers experimenteren met nieuwe trends en kunnen we betere afspraken maken met onze klanten. Dat is geen service, dat is de norm.

Wil je meer over onze PWA’s? Front-end developer Freek schreef er een mooie blog over.

Blog lezen

Koffie?

Wil je graag eens sparren over een nieuwe website of webshop? Bel ons of kom langs op kantoor, onze nieuwe bonenmachine maalt de hele dag verse koffie.

Get in touch

The end.