Online marketing inzetten om jouw bedrijf te laten groeien? Dit kan op verschillende manieren, van SEO tot advertising en van social media tot conversieoptimalisatie. Elke dienst bieden we los aan, maar met een uitgedachte marketingmix kom je tot de beste resultaten.

Online marketing die klanten oplevert

 • pen

  Bezoekers

  Een website zonder verkeer is als een winkel zonder bezoekers. Daar heb je niets aan. Wij weten hoe je bezoekers naar je website leidt met SEO, Google Ads en e-mailmarketing. Maar we doen meer, zoals social media, marketing automation en leadgeneratie. Alles is mogelijk. In overleg met jou en op basis van data maken we een plan. Waar nodig sturen we bij zodat je altijd op koers blijft naar online succes.

 • mouse

  Gebruiksvriendelijkheid

  Hoe beter je bezoekers overweg kunnen met je website, hoe eerder ze overgaan tot actie. Met de inzet van heatmaps, eyetracking of een gebruikersonderzoek achterhaal in hoeverre de website nóg gebruiksvriendelijker kan. Want jouw bezoekers moeten moeiteloos de weg kunnen vinden op je website. De rode loper moet volledig worden uitgerold.

 • meter

  Conversieoptimalisatie

  Het aantal bezoekers op jouw website stijgt, maar ze ondernemen geen actie. Wat kun je daaraan doen? Wij weten je bezoekers te overtuigen om bijvoorbeeld een aankoop te doen of contact met je op te nemen. Uiteraard op basis van een gedegen strategie, onderbouwd met data en A/B-tests. Met conversieoptimalisatie haal je meer waarde uit de bezoekers van jouw website.

 • clock

  Persoonlijk dashboard

  Jij wil weten hoe jouw website presteert. En als dat niet naar tevredenheid is wil je gericht actie ondernemen. Waar komen ze binnen? Hoelang blijven ze? Welke pagina’s scoren en welke falen? Vanzelfsprekend delen we die data met je in een overzichtelijke maandelijkse rapportage en een persoonlijk online marketing dashboard voor al onze klanten.

Wil je weten hoe je website presteert? Laat je website vrijblijvend analyseren door onze specialisten.

Marketingscan aanvragen

Koffie?

Wil je graag eens sparren over een effectieve online marketingmix? Bel ons of kom langs op kantoor, onze nieuwe bonenmachine maalt de hele dag verse koffie.

Ik ben nieuwsgierig

The end.