Hoe zorg je ervoor dat klanten bij jou aankloppen in plaats van bij je concurrent? Door jouw toekomstvisie te koppelen aan onze creativiteit en expertise. Alleen dan kunnen ideeën die je eigenlijk niet voor mogelijk hield werkelijkheid worden.

Een toekomstbestendige digitale strategie waarmee jij jouw markt verovert.

 • meter

  Online Strategie

  Je website moet er mooi uitzien, zeker, maar het moet je vooral ook groei opleveren. Nieuwe klanten, een grotere naamsbekendheid, meer omzet. Met een duidelijk plan – waarin je je doelstellingen, doelgroep en in te zetten middelen bepaalt – sta je sterker. Wij helpen je graag de juiste keuzes te maken. Je kunt je geld maar één keer uitgeven toch?

 • clock

  Onderzoek & Analyse

  Voor we samen de juiste keuzes kunnen maken, is het belangrijk dat jij weet wat je wil bereiken en hoe je jouw doelgroep het beste kunt bereiken. Heb je de antwoorden op deze vragen nog niet? Geen paniek. Samen komen we een heel eind en we helpen je graag bij het doen van onderzoek naar jouw doelgroep.

 • pen

  Brainstormsessies

  Concreet is het nog allerminst, maar tijdens goed georganiseerde brainstormsessies kunnen zeer vruchtbare ideeën ontstaan. En dat is nodig. Jouw website moet uniek zijn, geen kopie van de concurrenten in je branche. Aan de beste strategieën gaan altijd brainstorms vooraf.

De nieuwe website voor Breedband is een mooi voorbeeld van een goed doordachte strategie met o.a. diverse brainstorms en een uitgebreid UX-traject.

Bekijk de Breedband case

Koffie?

Wil je graag eens sparren over jouw toekomstvisie en hoe je jouw online performance een boost kunt geven? Bel ons of kom langs op kantoor, onze nieuwe bonenmachine maalt de hele dag verse koffie.

Get in touch

The end.